svaigas sulas.

Apskatām 1 - 39 no 39 vārdam 'svaigas sulas'

Kā garšīgi apēst vārītās Lieldienu olas? «Lidl» piedāvā piecas receptes

Daudziem noteikti būs pazīstama šī situācija - Lieldienas atnākušas, olas skaisti novārītas un nokrāsotas, arī jautrās olu kaujas jau aizvadītas...

Āgenskalna tirgū svinēs Ābolsvētkus

Visas dienas garumā notiks rosīga, dažādu šķirņu ābolu andele, pašu lasīto ābolu sulu spiešana, ābolu dzērienu degustācijas un izzinošas sarunas par...

Izstādes «Riga Food» ietvaros 6.-9. septembrī notiks starptautisks sidra konkurss «Nordic International Cider Awards» (NICA)

Sidra darīšana ir jauna nozare Latvijā, tomēr jau tagad Latvijas dabīgais sidrs starptautiskos konkursos līdzvērtīgi konkurē ar Eiropas, Ziemeļvalstu un...

Pieredzes stāsts: kāpēc ir vērts ceļot uz Seišelu salām

Idilliskas pludmales, vasarīgs miers, lēns dzīves ritms, zaļi pakalni un lepni, eksotiski džungļi – ne velti Seišelu salas tiek sauktas par paradīzes salām...

Trīs Signes Meirānes receptes Jaunā gada svētku galdam

Ko jūs šogad liksiet svētku galdā? Rasols, siļķe kažokā, vīns un šampanietis… tas viss jau ir apnicis! Aizrautīgā kulināre un 13 bestselleru autore Signe Meirāne ir sagatavojusi...

NOVATOURS iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Taizemi

Sulīgu kokosriekstu palmām ieskautas žilbinoši baltas pludmales, pikantu garšu caurvīta ēdienu māksla, smaidīgi vietējie iedzīvotāji, tropiskas savvaļas dabas valdzinājums, ņirboša pilsētu dzīve un bagāts kultūras mantojums ir tikai neliela daļa no

Sidra dienas Pāvilostā - vieta pie Baltijas, kur iepazīt un baudīt īstus autoru sidrus

SIDRA DIENAS PĀVILOSTĀ jeb BALTIC CIDER & FOOD CHALLENGE 2022 veltīts dabīgo sidru saskaņai ar vietējiem ēdieniem...

Smiltenes novads aicina brīvdienās

Smiltenes novadā tek upe - Abuls, kas ir viena no retajām Latvijas upēm, kuras nosaukums ir vīriešu dzimtē...

Padomi gremošanas sistēmas atslogošanai svētku laikā

Tāpēc būtiski padomāt par veidiem, kā atslogot gremošanas sistēmu, lai organismam būtu vieglāk veikt savas funkcijas un pašsajūta būtu laba...

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 3,0 %

2019. gada jūnijā, salīdzinot ar 2018. gada jūniju, vidējais patēriņa cenu līmenis palielinājās par 3,0 %, liecina jaunākie...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

No Latvijas ražotājiem «Latvijas balzams» pērn iepircis vairāk nekā 11 tonnas dabas velšu

Pašmāju dzērienu ražotājs “Latvijas balzams’’ pērn ražošanā izmantojis 131 tonnu dažādu dabīgo un augu izcelsmes izejvielu...

«Rīgas Melnā Balzama» kokteilis atnes uzvaru Pasaules bārmeņu čempionātā

Pirmo reizi pasaules prestižākajā bārmeņu čempionātā “IBA World Cocktail Championship 2016” ar “Rīgas Melnā Balzama” kokteili “Ura-nage” ...

Gardēžiem ir sagādāts īpašs notikums «Izgaršo vietējo!»

Gardēži šajā sezonā aicināti baudīt svaigus salātus ar sezonas dārzeņiem vai mājas sieru, zivju ēdienu cienītājiem tiks piedāvāta dažādos veidos pagatavota...

Viedoklis: Kad restorānos mainās ēdienkartes?

Sekojot līdzi gadalaikiem un to tendencēm, arī restorāni pielāgo savas ēdienkartes viesu vēlmēm, piedāvājot...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Kungu kvartāls aicina tirgotājus pieteikties uz Ābolu balli

Mājražotāji un amatnieki tiek aicināti pieteikt dalību Ābolu balles Zaļajā tirdziņā, kas norisināsies Kungu ielas radošajā kvartālā...

Restorāna Niklāvs šefpavāre piedāvā izmēģināt receptes, kuru sastāvdaļa ir skābenes

Viena no pavasara sezonas aktualitātēm ir ar dzelzi bagātās skābenes, tādēļ piedāvājam mūsu lasītājiem...

Jānis Vaišlis un Ikars Keiša dalās ar tējas baudas noslēpumu

Ja pienācis brīdis, kad šķiet - svaigas bērzu sulas ikdienas uzturā nu jau par daudz, laiks izmēģināt alternatīvu organisma pavasara...

«Very berry» aicina iepazīt Latvijas dabas labumus

Purvi ir viena no lielākajām Latvijas dabas bagātībām! Purvi klāj aptuveni 4,9% Latvijas teritorijas. No tiem 70% ir samērā...

Kalnciema kvartālā notiks Ražas tirgus

11. oktobrī Kalnciema kvartālā no 10:00 līdz 16:00 notiks zemnieku un amatnieku tirdziņš, kurā vietējie zemnieki piedāvās svaigas un konservētas...

LIDO: Interesanti fakti par ogām

Vasara mūs lutina ar daudz dažādām ogām gan pašu dārzos, gan mežos. Ja pareizi uzglabātas, ogas iespējams lietot visu gadu, bet sezonas...

Lido: Latvijā vasaras sezonas produkti netiek pietiekami novērtēti

Kaut arī vasarā sezonas augļi, ogas un dārzeņi ir plaši pieejami ikvienam, LIDO veiktās aptaujas* dati liecina...

Aprīļa (sulu mēneša) infografika: ko Tu zini par sulām?

Aprīlis Latvijā tradicionāli tiek uzskatīts par sulu mēnesi, jo šajā laikā aktīvi tiek tecinātas sulas. Tomēr bērzu un kļavu...

Purva mošanās Kalna purvā

2014. gada 12. aprīlī dabīgo sulu ražotāja Very Berry ogu audzētavā un ražotnē notiks pavasara sagaidīšana jeb purva mošanās. Pasākuma programmā...

Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā

Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...

Atklājam slavenās Bistro Silva "Šarlotes skūpsta" recepti

Jelgavā pilnā sparā notiek pilsētas "Garšas tūre", kā ietvaros jānobauda trīs īpašie ēdieni, tai skaitā...

Katrs otrais Latvijas iedzīvotājs vasarā ēd veselīgāk

Katrs otrais jeb 55% Latvijas iedzīvotāju vasarā veselīgam uzturam pievērš lielāku uzmanības nekā citos gadalaikos...

Umami piedāvā omulīgi siltos un veselīgos kokteiļus

Turpinot rudens noskaņu radošo kokteiļu ieteikumus no Latvijas bāriem un restorāniem, piedāvājam, kā saka paši īpašnieki...

Uzsāc talkas dienas organismam Jaunķemeru sulu kūrē

Pēdējais laiks uzkrāt pamatīgu vitamīnu devu garajai ziemai. Šeit atradīsiet arī vairākas variācijas...

Aicina uz Turaidu vērot dabā pavasara atnākšanu

Nedēļas nogales brīvdienās, kad Lieldienu svētkus svinēs pareizticīgie kristieši, Turaidas muzejrezervāts aicina uz Turaidu...

Rīga piesaistīs viesus kā gaumīgi garšīgā galvaspilsēta

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs sadarbībā ar 25 Rīgas restorānu un kafejnīcu šefpavāriem ir izstrādājis projektu, kura ietvaros šī gada...

Rozmarīns aspirīna vietā: kā garšvielas ietekmē pašsajūtu un veselību

Jau mūsu senči zināja, ka virtuvē izmantotās garšvielas ne tikai bagātina ēdiena garšu, bet var tikt izmantotas arī...

Pagatavo Tuvo Austrumu gardumu Mutabel - baklažānu kaviāru

Mutabel - tā ir garšīga un pikanta Tuvo Austrumu uzkoda no baklažāniem, populāra Sīrijā, Libānā un Palestīnā...

Nobaudi Turaidas bērzu sulas

Kad pienācis pavasaris, zeme ir atkususi un laiks kļuvis siltāks, klāt arī sulu laiks. Turpinot pagājušā gada pavasarī iesākto tradīciju, Turaidas muzejrezervāts...

Lauku labumu tirdziņu pie Spices rīkos arī nākamgad

Ikgadējā Lauku labumu tirdziņā pie t/c Spice laikā no Lieldienām līdz 30.oktobrim kopumā ir piedalījušies vairāk nekā...

Liepāja aicina uz Slow Food Zemnieku Tirgu

Šosestdien, 18.aprīlī plkst. 10.00 – 14.00 viesnīca „Europa City Amrita” atkal aicina uz Slow Food Zemnieku Tirgu – lēnām baudīt dzīvi un atbalstīt mūsu zemniekus...

Aicina apmeklēt „Europa City Amrita Slow Food Zaļo Tirgu”

Pēc Europa City Amrita un biedrības Slow Food direktora Mārtiņa Rītiņa iniciatīvas ar Liepājas Domes un personīgi priekšsēdētāja vietnieka Gunāra Ansiņa atbalstu 2009.gada 4.aprīlī visi veselīgas pārtikas tīkotāji tiek aicināti uz „Europa City Am

Gruzija ir īsta paradīze veselīgā dzīvesveida piekritējiem

Tie, kuri ir pabijuši Gruzijā, mācēs par šo zemi stāstīt dažādus pārsteidzošus stāstus — stāstus par mežonīgiem, vareniem kalniem, stāstus par Melnās jūras smiltīm, stāstus pa viesmīlību un draudzību. Taču nebūs neviena ceļotāja, kurš, at

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.28988099sec.